KOMPETENT ARBEJDSKRAFT TIL JERES NÆSTE BYGGEPROJEKT

Når projektet er stort, når tidsplanen skrider eller når du bare står og mangler ekstra hænder på jeres næste opgave.
KONTAKT OS

Udlejning af tømrer

Vi har en ambition om at levere markedets bedste arbejdskraft til markedets skarpeste priser. Hos Milipo udlejer vi kompetente, erfarne, stabile og pålidelige tømrere til dine byggeprojekter. Alle vores tømrere er faglærte, har dansk svendebrev og er dækket af overenskomst hos 3F og Dansk Byggeri.

Erfaringen og kompetencerne blandt vores tømrere spænder bredt, og vi kan derfor hjælpe alle projekter fra A-Z i mål, herunder blandt andet:

  • Renoveringsprojekter
  • Nybyg
  • Tagopgaver
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Opsætning af gipsvægge og -lofter 

Uanset hvilket byggeprojekt I mangler mandskab til, er vi hos Milipo leveringsdygtige.

%

garanti for faglighed

%

fleksibilitet af arbejdsstyrke

Vi gør det nemt at leje mandskab

Vi synes det skal være så nemt og enkelt for jer som overhovedet muligt at leje mandskab ind til jeres næste byggeprojekt. Vi ønsker at møde vores samarbejdspartnere i øjenhøjde og levere en personlig kundeservice – det ved vi nemlig skaber de bedste resultater og de bedste relationer. Derfor har vi skåret alt bureaukratiet fra; du får én fast kontaktperson, som følger med hele vejen fra indledende dialog til afsluttet byggeprojekt.

Mere end 15 års erfaring

Gode lønforhold og arbejdsvilkår giver glade og tilfredse medarbejdere. Medarbejdere som vi derfor kan stole på tager ud på jeres projekt, og leverer en stabil og effektiv arbejdsindsats, samt forbliver i Milipo i mange år. Netop det at vores medarbejdere er mange år i virksomheden ser vi som en stor fordel for vores samarbejdspartnere, da vi derfor ved at vi kan levere arbejdskraft af høj kvalitet og med den rette erfaring.

Hos Milipo har vi desuden mere end 15 års erfaring med at udleje tømrere og mandskab til alle slags byggeprojekter. Erfaring, der kommer jer og jeres byggeleder til gode, såvel som vores fastansatte tømrersvende.

%

værdiskabelse for dit projekt

%

forventningsafstemning

Kontakt os i dag

Skal vi hjælpe jer med tømrermandskab til jeres næste byggeprojekt, så kontakt os allerede i dag. Vi er effektive og løsningsorienterede, og kan hjælpe jer med ekstra hænder inden for kort tid. Ud fra en dialog om jeres ønsker og behov, skræddersyr vi en løsning, der bringer jeres projekt hurtigt og sikkert i mål. Ring til Michael Lindholm med det samme på +45 51335351